Lopen rond je kot

Beste sympathisant van Vivir en Amor

Wat keken we ernaar uit om nog eens te knallen tijdens de twintigste editie van Lopen voor Guatemala tijdens Dwars door de Zilten. Helaas moeten we de “echte” editie nog een jaartje uitstellen. Maar niet getreurd, we gaan voor Lopen rond je Kot voor Guatemala 2.0 en een ware 20 kilometer challenge.

Spring je al spontaan in je loopschoenen bij het zien van het woord ‘challenge’? Super! Je leest er hier alles over. De week van 24 tot 30 mei 2021 staat volledig in het teken van Lopen rond je Kot voor Guatemala 2.0.

Ga je voor de #20kmChallenge? Dan dagen wij jou uit om in die week 20 km te lopen. Aan jou de keuze om dat in één keer of in een paar keer te doen. Uiteraard kan je ook een korter rondje lopen of wandelen voor Vivir en Amor. Sowieso ben je een topper!

In de week van 17 mei posten we op onze Facebookpagina een borstnummer, zodat je iedereen in de buurt kan laten zien dat je loopt voor Vivir en Amor. Inschrijven hoeft niet en het kost je ook niks, maar je kan Vivir en Amor vzw wel steunen door aan je supporters sponsorkaarten te verkopen. Die kosten 2,5 euro per stuk en je supporters maken bovendien kans op toffe tombolaprijzen. Via volgende link kunnen ze intekenen op één of meerdere kaarten. 

Loop je in die week één of meerdere rondjes voor Vivir en Amor, post dan zeker je foto (al dan niet met de gelopen kilometers 😉) op onze Facebookpagina.

Ben je helemaal niet sportief, maar draag je Vivir en Amor toch een warm hart toe? Dan kan je ofwel sponsorkaarten (2,5 euro per kaart) kopen, waarmee je kans maakt op een toffe tombolaprijs of je kan ons steunen met een gift op BE87 4748 1880 2194 (BIC-code KREDBEBB) van Vivir en Amor. Hiervoor registreren kan je hier.

Jouw hulp betekent nog altijd een belangrijke steun voor ons project in Guatemala. Dankzij jou voorzien onze lokale medewerkers de ruime omgeving van Pojom en Yalanhuitz van eerstelijnsgezondheidszorg. Dankzij jou kunnen we blijven investeren in opleiding voor onze medewerkers ter plaatse. Dankzij jou helpt Vivir en Amor meer dan 20.000 mensen in de bergdorpen van Guatemala.

💖 Hartelijk dank voor jouw warme steun! 💖